(+45) +45 7025 2330 info@ekos.dk Kontakt os
Tom Indkøbskurv
Her er du: Forsiden > Rekvisitter til rengøring > Moppesystemer > Lommemopper > Abena Moppestartpakke, Vileda UltraSpeed Mini, 10 l, flerfarvet, aluminium/PP/PA/PE, 30 cm, med spand

Vent venligst...

Nyhedsbrev

Tilmeld dig for at modtage specialtilbud og nyheder via email

Lommemopper

For at se vore priser skal du være oprettet som kunde: Er du allerede oprettet som kunde skal du logge ind.
Abena
Abena Moppestartpakke,  Vileda UltraSpeed Mini, 10 l, flerfarvet,  aluminium/ PP/ PA/ PE,  30 cm, med spand (168790)

Abena Moppestartpakke, Vileda UltraSpeed Mini, 10 l, flerfarvet, aluminium/PP/PA/PE, 30 cm, med spand

Varenr.: 168790

Beskrivelse

Produktbetegnelse:Moppestartpakke
Varemærke:Vileda
Vareserie:UltraSpeed Mini
Farve:flerfarvet
Materiale:aluminium, PP, PA, PE
Features:30 cm, med spand
Rumindhold, brutto:10 l
Produktbeskrivelse:UltraSpeed Mini er et lille kompakt moppesæt udviklet specielt til at imødekomme rengøring i små områder (10-30 m2), som for eksempel kontorer, caféer, butikker, køkkener, toiletter, hotelværelser, mv. UltraSpeed Mini muliggør rengøring af både vægge, lofter, fliser, bordplader, trapper og andre svært tilgængelige områder. Dette er et startsæt bestående af 1 spand med presse (10 l), 1 fremfører, 1 moppe og 1 teleskopskaft 80-140cm. Moppen er let at vride i spanden, mens fremføreren er let sammenklappelig og skaftet kan justeres i flere længder - alt sammen for en nem og effektiv rengøring.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald.
Bortskaffelse af emballage:Kan genbruges eller forbrændes.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.

Copyright © 2022 EKOS